Ședință foto acasă la Moș Crăciun.

 

Ce poate fi mai frumos în perioada sărbătorilor de iarnă decât să-ți petreci timpul alături de cei dragi, într-un cadru de basm, pentru o ședință foto care să vă dăruiască neprețuite amintiri?

 Peste ani, răsfoind aceste fotografii, veți fi copleșiți de efectul lor magic.

                                                                       

                                                         Despre ședința foto de Crăciun:

  – Casa lui Moș Crăciun, așa cum îmi place mie să o numesc, este o vilă interbelică în centrul Bucureștiului, cu 4 încăperi superbe, decorate exclusiv în spiritul sărbătorilor de iarnă.

 

  – Odată ajunși în interior vă vor întâmpina 5 brazi înalți plini de lumini, decorați diferit, șeminee, canapele și fotolii retro, un dormitor cu un pat florentin și multe alte detalii și accesorii care te vor duce într-o lume de povești.

 

  – Ședința foto este destinată atât familiilor, cuplurilor dar și persoanelor singure. Prețul standard al ședinței este fixat pentru un grup de maxim 4 persoane. Sunt binevenite și grupurile mai mari dar cu un tarif suplimentar de 40 lei / persoana.

 

  – Sunt alocate 45 minute pentru întreaga ședință și se vor folosi toate cele 4 încăperi.

 

  – Se vor preda între 35-60 fotografii, atent selecționate, în maxim 24 ore de la terminarea ședinței, editate profesional (crop, claritate, contrast, culoare si luminozitate). Se vor livra în format JPG și vor fi transmise online cu link de download (via unui cont premium de WeTransfer) de unde le veți putea descărca la rezoluție maximă.

 

  – În cazul în care se dorește livrarea fotografiilor în regim de urgență se va aplica un tarif suplimentar de 100 lei.

 

  – Se vor putea face și editări avansate (în limite decente și naturale) dar acestea vor fi tarifate separat cu 80 lei/ fotografie.

 

  – Studioul dispune de toate utilitățile necesare: căldură, apă caldă, grup sanitar și intimitate pentru schimbarea ținutelor. De asemenea, există condiții pentru a schimba scutecele bebelușilor.

 

  – Parcarea se face pe stradă, la adresa studioului. Fiind o stradă liniștită, există mai mereu locuri de parcare indiferent de oră.

Mai multe fotografii cu studioul gasiti in caruselul de mai jos :

                                                                               Protocolul unei ședințe foto:

– Ora de începere a ședinței foto este fixă și este recomandat să evitați pe cât posibil orice întârziere întrucât vă va reduce durata de timp alocată ședinței neexistând nicio posibilitate de prelungire a acesteia. Ședințele sunt programate din oră în oră pe parcursul fiecărei zile din sezon.

 

– Nu punem la dispoziție ținute. Este recomandat să aveți maxim 3 ținute (cu prima să veniți deja îmbrăcați), elegante dar și lejere, în tonuri cromatice unitare și adecvate sărbătorilor, și – de ce nu!, – chiar și pijamale tematice de Crăciun.

 

– Recomandăm încălțări curate de schimb (fiind iarnă, e mai greu de gestionat murdăria și nu toate ținutele cu care veți veni se vor potrivi cu bocanci sau cu șosete).

 

– Pentru cei care vor veni cu copii mici sau bebeluși este recomandat ca aceștia să fie bine odihniți și hrăniți înainte (aduceți jucăriile favorite și/sau melodiile preferate pe telefon), pentru o mai bună desfășurare a ședinței foto. Puteți avea o mică gustare pentru ei (un fruct, biscuiți) dar nu alimente/băuturi care murdăresc și pătează. În cazul copiilor până în 3 ani, dacă aceștia sunt agitați și nu cooperează cu fotograful, nu se poate garanta succesul ședinței iar în această situație contravaloarea acesteia nu se returnează.

 

– Programarea și rezervarea unei ședințe se face doar cu  plata unui avans. În caz de neprezentare, avansul nu se returnează. Avansul se returnează doar în cazul situațiilor excepționale dar cu prezentarea unei dovezi emise de o autoritate publică (spital, politie, etc).

 

– În cazul unei reprogramări (doar în limita locurilor disponibile), aceasta va fi anunțată cu cel puțin 5 zile înainte. În caz contrar se va plăti un alt avans.

 

– Puteți oferi o ședință foto cadou (tip voucher) pentru o altă persoană sau grup de persoane. În acest caz, plata va fi integrală la momentul rezervării.

 

– Restul de plată va fi achitat la sfârșitul ședinței foto fie prin transfer bancar, fie cu numerar. 

1-15 Noiembrie 2023 

600 Lei ( avans 250 lei )

15-30 Noiembrie 2023 

 700 Lei  ( avans 350 lei )

1-23 Decembrie 2023 

800 Lei  ( avans 400 lei )

 

27-30 Decembrie 2023

650 Lei  ( avans 350 lei )

1-15 Ianuarie 2024

550 Lei ( avans 250 lei )